Rreth nesh

Kujdesi më i mirë mjekësor për veten dhe familjen tuaj

Mjekësia e sëmundjeve të brendshme dhe e përgjithshme është disiplinë mjekësore që përfshin parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin mjekësor të shumicës së problemeve shëndetësore në spitale dhe në kabinetin e mjekut familjarë. Ky specialitet ofron, për patologjitë dhe sëmundjet e thjeshta ose komplekse, të zakonshme ose të rralla, kujdes të individualizuar dhe gjithëpërfshirës të pacientëve në ambiente ambulatore dhe spitalore, nga kujdesi urgjent, me ndjekje afatgjate (përfshirë rehabilitimin).

Të kualifikuarMjekët
ShërbimeOrtopedike
LaboratoriMostra
ShërbimeAmbulantore
Mjekët tanë

Profesionistë të kualifikuar të kujdesit shëndetësor

Kontaktoni

"Kudo ku ka dashuri për artin e mjekësisë, ka edhe dashuri për njerëzimin - Hipokrati"

Rr. Isuf Hamza, Piranë 20000

[email protected]

043 704 701

048 91 92 93

Lidhjet e Shpejta

© 2023 OsteoMed. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Dizajnuar nga Anunet.ch