Mirësevini në OsteoMed

Zgjidhja më e mirë e kujdesit shëndetësor në rrethin tuaj

Rreth nesh

Kujdesi më i mirë mjekësor për veten dhe familjen tuaj

Mjekësia e sëmundjeve të brendshme dhe e përgjithshme është disiplinë mjekësore që përfshin parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin mjekësor të shumicës së problemeve shëndetësore në spitale dhe në kabinetin e mjekut familjarë. Ky specialitet ofron, për patologjitë dhe sëmundjet e thjeshta ose komplekse, të zakonshme ose të rralla, kujdes të individualizuar dhe gjithëpërfshirës të pacientëve në ambiente ambulatore dhe spitalore, nga kujdesi urgjent, me ndjekje afatgjate (përfshirë rehabilitimin).

Të kualifikuarMjekët
ShërbimeOrtopedike
KonsultimDiagnostikim
ShërbimeAmbulantore
Shërbime

Shërbime profesionale mjekësore

Mjekë të kualifikuar

Doktor të Mjekësisë, Specializant të Ortopedisë dhe të Pediatrisë

Shërbime Ortopedike

Qepja e plagëve, reponime ortopedike, vendosja e imobilizimeve të gipsit dhe plastikës

Konsultim & Diagnostikim

Mjeku vlerëson dhe diagnostikon në bazë të ankesave të pacientave, ekzaminimeve fizike dhe të gjeturave laboratorike dhe Radiologjike

Shërbime Ambulantore

Injeksione, infuzione, heqjen e qepjeve, kujdes të plagës pas operacionit, etj.

Shërbime Covid-19

Trajtim të pacientëve me Covid-19, kujdes dhe rehabilitim

Laboratori

Marrja e mostrave për analiza laboratorike

Mjekët tanë

Profesionistë të kualifikuar të kujdesit shëndetësor

Kontakti

"Kudo ku ka dashuri për artin e mjekësisë, ka edhe dashuri për njerëzimin - Hipokrati"

Rr. Isuf Hamza, Piranë 20000

[email protected]

043 704 701

048 91 92 93

Lidhjet e Shpejta


Anunet

© OsteoMED. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Dizajnuar nga Anunet.ch